top of page

Geboren uit de zotte energie die in ons leven kwam met de komst van onze dochters, Roos en Fran. Een wereld van in slaap wiegen, verhaaltjes voor het slapengaan tot samen ravotten, bouwen, knutselen, sporten, koken, schateren en entertainen. FROOS Adventure staat voor de goesting om deze ervaringen te delen met andere kinderen.

 

In het dagelijkse leven ben ik sport-en crealeerkracht in het buitengewoon onderwijs waar ik jongeren tussen 6 en 13 jaar op een creatieve en speelse manier iets probeer bij te brengen. Ik wil deze taak graag ook verderzetten in de vakantieperiode, maar dan op ons eigen terrein, waar de combinatie van natuur en huiselijk kader een meerwaarde bieden. Het organiseren van cre-actieve kampen is een droom die ik reeds lang koester.

 

Samen met een groepje enthousiastelingen, sportleerkrachten, gediplomeerde animatoren, dans en theaterdocenten organiseren we een aantal zomerkampen waarin steeds het avontuur en het spel centraal staan. We kijken er alvast naar uit om met jullie kinderen een onvergetelijke week te beleven!

 

                                                                    Bert Laureyns en het FROOSteam

 

 

bottom of page